Mobil aidat ve dernek üyeliği farklı veritabanlarında tutulması nedeniyle üyeliğinizi tamamlamak için aşağıdaki mobil aidat kısmını doldurmak yeterli değildir, lütfen üyelik formunu da doldurarak bize iletmeyi ihmal etmeyiniz.

Biyologlar Dayanışma Derneği’ne üye olmak için, öncelikle üyelik formunu doldurmanız gerekmektedir. Üyelik formu içerisindeki gereken bölümleri eksiksiz doldurduktan sonra, bdd.iletisim@gmail.com e-posta adresine gönderiniz.

BDD_uyelikform

MOBİL AİDAT UYGULAMASI İLE ÜYELİK AİDATLARINI ÖDEMEK ARTIK ÇOK KOLAY!!!!

Derneğimizin kalkınması ve haklarımızın en güçlü şekilde savunulması hepimizin aidatları sayesinde olmaktadır. Derneğimizin aidatları küçük meblağ olduğu için çoğu üyemiz bankaya gitme konusunda sıkıntı yaşamaktaydı. Bizde bu duruma son verecek bir uygulama başlatarak Mobil Aidat sistemine geçtik. Sizde Cep Telefonunuzdan “BİYOLOGLAR” yazıp “8071”e kısa mesaj attığınız taktirde mobil aidatınız düzenli olarak yatırılacaktır. Ayrıca aşağıda belirtilen ilgili kısımları doldurarak cep telefonunuza gelen mesajı onayladığınızda da Mobil Aidat uygulamasına geçmektesiniz.