Biyoloji yaşama açılan kapı…

İnsan yaşadıkça yaşayacak olan mesleğimiz, sizi yaşam hedeflerinize taşıyacak muhteşem bir yol arkadaşı…

Bu yolculukta sizlere eşlik etmekten büyük bir onur duyan Biyologlar Dayanışma Derneği…

İLAN

Derneğimizin olağan genel kurul toplantısı aşağıdaki gündemle 16.02.2019 tarihinde saat 13.30'da Aşağıöveçler Mahallesi 1332. Sokak Çetinemeç Bulvarı No:3/4 adresinde yapılacak olup, ÇOĞUNLUK sağlanmadığı taktirde aynı yer ve saatde 23.02.2019 tarihinde yapılacaktır. ÜYELERİMİZİN katılımları rica olunur.

GÜNDEM:

1-Açılış

2- Saygı duruşu istiklal marşı, genel Kurul Divanının seçilmesi

3-Yönetim Kurulu yıllık çalşma rapor ve denetim kurulu raporunun okunması,

4-Yönetim ve Denetim Kurullarının ibrası

5- Yönetim ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelern seçimi

6- Dilek ve temenniler

7- Kapanış.

(Bu ilan Sabah Gazetesinde yayınlanmıştır)

Derneğimize, mesleğimize sahip çıkıyoruz...

Derneğimiz biyolojiyi bir yaşam biçimi haline getirmeyi, kendisinde ve çevresinde bir fark yaratmayı hedeflemiş değerli meslektaşlarımızdan oluşmaktadır.

Derneğimiz biyologlar arasında çözüm ortaklığı, destek, bilgi paylaşımı sağlamak, mesleki etkinliğin ve yetkinliğin artırılması için kurmaya devam ettiği iletişim ağını uluslararası bir alanı taşımıştır. Tüm dünya üzerine yayılacak bir sinir ağı yapılanması ile gelecekte biyologlar arasında ortak bir refleks oluşturmayı hedeflemektedir.

Biyologlar dayanışma derneği bu kapsamda üye olsun olmasın tüm biyologlara kendilerini ifade edebilmeleri, mesleki ve kişisel gelişimlerini sağlayabilmeleri, gerekli durumlarda çözüm ortağı ve destekçi olmalarını sağlamak amacıyla örgütlenmiş bir alan sunmaktadır. Kendi mesleki, zihinsel ve ruhsal gelişiminizde yol alırken başkalarının da hayatlarını değiştirmek,  insanlara yol açmak, destek olmak istiyorsanız derneğimize üye olabilir, farkınızı Biyologlar Dayanışma Derneğinde ortaya koyabilirsiniz.

Tüm üyelik istekleri tarafımızdan dikkatlice değerlendirilmekte ve üyelerimiz katkı talepleri doğrultusunda dernek içerisinde yönlendirilmektedir. Sizde ‘Benim hakkımı kim savunacak?’ ya da ‘Nasıl faydalı olabilirim?’ diyorsanız derneğimize bekleriz.

Derneğimize bağış yapmak isterseniz ve üyelik aitdatları için aşağıdaki hesap numarasını kullanabilirsiniz

Banka Şubesi: Ziraat Bankası Tandoğan Şubesi

IBAN: TR47 0001 0012 8253 6063 5750 01

Değerli Meslektaşlar; Sağlık Bakanlığı tarafından, 12.03.2014 tarih ve 28939 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Biyosidal Ürünler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” Madde-4 (Tanımlar Başlığı) k) bendine göre, biyosidal ürün üreten işletmeler mesul müdür bulundurmak zorundadır.

Mesul müdür tanımı ise yönetmeliğin ilgili maddesinde şöyledir;“Mesul müdür: Biyosidal ürün veya aktif maddelerin bu Yönetmeliğe uygun üretiminden işverenle birlikte sorumlu olan kimya mühendisi, çevre mühendisi, kimyager, biyolog, veteriner hekim ve eczacıyı....”

Bu yönetmeliğin hazırlanması sırasında, biyologların da mesul müdür olabilmeleri için çaba harcayan, değerli meslektaşlarımız Sayın Ramazan AKPINAR ve Ferhat Şahin KAYA’ya teşekkürlerimizi sunarız ve bu dayanışma bilincinin diğer meslektaşlara da örnek teşkil etmesini dileriz. Biyologlar Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu