BİYOLOGLARIN HAK ARAYIŞINI KARARLILIKLA SÜRDÜRÜYORUZ

Biyologların hak ve yetki mücadelesi derneğimiz tarafından kararlılıkla sürdürülmektedir. Özellikle hak kayıplarımızın yaşandığı, sağlık ve tarım-gıda alanlarında, hak ve yetkilerimizin iadesi için sürdürülen çalışmalara hız verilmiştir. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta, değerli meslektaşımız ve Elazığ Milletvekili Sayın Metin BULUT eşliğinde, Derneğimiz tarafından gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın A. Eşref FAKIBABA, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Sayın M. Hadi TUNÇ, TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Sayın Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR ve birçok yetkili ziyaret edilmiş ve problemlerle birlikte çözüm önerileri de aktarılmıştır.

Bu kapsamda söz konusu hak kayıplarına neden olan çeşitli mevzuatlarda biyologlar lehine düzenleme yapmak üzere gerekli çalışmalar başlatılmıştır ve kararlılıkla sürdürülmektedir. Çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen değerli meslektaşımız ve Milletvekilimiz Sayın Metin BULUT’a ve kıymetli danışmanı Sayın Melik UÇAR’a derneğimiz ve camiamız adına şükranlarımızı sunarız.

Saygılarımızla.