3.ULUSAL (ULUSLARARASI KATILIMLI) BİYOLOGLAR KONGRESİ

16 Nisan 2016

DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONGRE MERKEZİ

Değerli Meslektaşlarımız,

Biyologlar Dayanışma Derneği olarak 3.Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Biyologlar Kongresi’ni düzenlemiş olmanın gurur ve sevincini yaşıyoruz.

Her geçen gün Biyologlar açısından daha kritik hale gelen düzenlemelere karşı gösterilmesi gereken duruşu sergilemek için Biyologlar Odasının kurulması ihtiyacına dikkat çekmek,  karşılaştığımız sorunların çözüme kavuşması ve biyolojinin hak ettiği yere gelmesi için farkındalık yaratmak amacını güttüğümüz ve bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirmiş kongremizi"Dünya’nın Kalbi Biyoloji" temasıyla 16 Nisan 2016 tarihinde sizlerinde destekleri ile gerçekleştirdik.

Kongremize bilimsel katkıda bulunan ve biyolojinin çeşitli dallarındaki gelişmeleri bize aktaran değerli öğretim üyesi hocalarımız, farklı kurumlarda ve özel sektörde çalışan meslektaşlarımızın katılımı, genç ve dinamik enerjileriyle  öğrenci arkadaşlarımızın çabalarıyla kongremizi sonlandırdık.

Yeni yaklaşımların  gözlenmesi, biyolog olarak yaşadığımız sorunlara çözüm bulunması ve  meslektaşlarımızı bir araya getirme, birlik ve beraberliğin sağlanması açısından kongrelerin rolü çok önemlidir. Bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz kongremizde her sene artan sayıda katılımcının olması bizi daha çok heyecanlandırmakta ve sorumluluğumuzu arttırmaktadır.

Gün boyu devam edecek olan oturumlarla Dünyanın kalbi olan Biyoloji'nin önemini vurguladık ve Biyologların önemini medya kuruluşları ve siyasetçilerimizinde katılımları ile en gür şekilde duyurduk.

Biz Biyologlar Dayanışma Derneği olarak meşlektaşlarımızın sesini her herde duyurup haklarımızı her kurumda savunmaya devam edeceğiz. İlerleyen zamanlardaki kongrelerimizde hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için daha güçlü BİYOLOGLARA...

Saygılarımızla,

Düzenleme Kurulu Adına
Kongre Sekreterliği

Kongremizde yayınlanan özet kitapçığına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

3.Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Biyologlar Kongresi Özet Kitapçığı

Kongremizde hatıralar