Teknik Gezi ve Ziyaretlerimiz

T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Biyolojik Çeşitlilik Daire Başkanlığında Daire Başkanı görevine getirilen Sayın Nebi Erol METİN'e yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz.

Soldan sağa: Vicdan KARAKAYA, Tarık PATIHAN, Nebi Erol METİN, Doğan Erhan ERSOY

Değerli Meslektaşlar;
Bildiğiniz üzere BDD olarak değerli meslektaşımız ve milletvekilimiz Sayın Metin BULUT'un özverili desteği ile biyologların yaşadığı problemlere köklü çözümler üretmek adına gerek kurumlar nezdinde gerekse de TBMM’de çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz.

Biyologlar Dayanışma Derneği Antalya temsilciliğimizin 17.02.2017 tarihinde düzenlediği teknik ziyaretler dizisine bir yenisini daha ekleyerek Akdeniz Su Ürünleri araştırma üretme ve eğitim enstitüsü müdürlüğünü ziyaret ettik.

Enstitünün üst düzey teknolojiye dayalı laboratuvarlarını gezerek işleyişleri hakkında bilgi edindik. Enstitüde açık ve kapalı havuzlar da balık yetiştiriciliği, ıslah çalışmaları, su ürünlerinin sağlığına dair çalışmalar, ekonomik amaçlı süs balığı yetiştiriciliği, çevre ve kaynak yönetimine ilişkin çalışmalar yapılmaktadır.

Enstitü Müdürü Dr. Mahir bey söz konusu tesisin ziyarete açık olduğunu, ilgi duyan herkes tarafından gezilebileceğini söylemiştir. Bizlerde ekonomik ve görsel değeri olan bu güzelliklerin rengarenk dünyalarını herkesin görmesini tavsiye ediyoruz.

Bu geziyi organize eden Antalya il temsilcimiz Emine GÜL hanımefendiye, bize göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından ve bilgilendirmelerinden dolayı enstitü müdürü Dr. Mahir KANYILMAZ beye ve enstitü ekibine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Soldan sağa yönetim kurulu üyemiz Araş. Gör. Doğan Erhan Ersoy, Akdeniz su ürünleri araştırma üretme ve eğitim enstitüsü müdürlüğü müdürü sayın Dr. Mahir KANYILMAZ, sayın yönetim kurulu başkanımız Tarık PATIHAN, başkan yardımcımız sayın Vicdan KARAKAYA, Antalya il temsilcimiz sayın Emine Gül, ve dernek üyemiz Mustafa KOÇAK.

Enstitü müdürü Dr. Mahir KANYILMAZ bizi makamında ağırladı.